Με στόχο τη συλλογικά μεθοδευμένη ανάπτυξη, η πλατφόρμα Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι; προσεγγίζει μορφές και λειτουργίες χωρικού προγραμματισμού, σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής ευρύτερα. Συνδεδεμένη με εικαστικές πρακτικές, αδιάλειπτα εξετάζει τοπία της πόλης, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει τη συμμετοχική διαδικασία εισάγοντας τεχνογνωσία.
Ως άσκηση στοχασμού της αλληλεπίδρασης του χώρου-τόπου και των ανθρώπων μέσα σε αυτόν, από το 2015, συλλέγει αποσπασματικά συμβάντα που μορφοποίησαν την πόλη, ως εκφάνσεις του καθημερινού. Εστιάζει στην ανάλυση της σχέσης αυτής, μέσω της εμπειρίας και της πρόσληψης των παραπάνω δυναμικών, από μεριάς κατοίκων και επισκεπτών, ενός τόπου.
Φέτος, επιδιώκει να εξερευνήσει χωροχρονικές τοπιογραφίες του Αστικού Τοπίου της Λεμεσού, υπό τη θεματική τοπίωντροπες.
Τον Οκτώβριο, θα επανενεργοποιήσει τις Εργατικές Κατοικίες του Δήμου Λεμεσού, μέσα από δράσεις που περιλαμβάνουν Εικαστική Έκθεση, Περφόρμανς, μια σειρά από δια δραστικά εργαστήρια και ξεναγήσεις. Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, θα προβάλει σειρά ταινιών σχετικής ατζέντας στο Θέατρο Ριάλτο.
Το Συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών, Τοπίο ιστορικής, πολιτικής και αρχιτεκτονικής σημασίας, σηματοδοτεί την πρώτη κοινωνική αρχιτεκτονική πολιτική του Δήμου Λεμεσού.
Έπειτα από διάστημα εγκατάλειψης, διαγγελμάτων κατεδάφισης και ακτιβισμού, ως τελευταία χρήση του, δέχθηκε την προγενέστερη έκθεση του Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι; το 2016. Σήμερα, 6 χρόνια μετά, το συγκρότημα που επρόκειτο να κατεδαφιστεί, επαναλειτουργεί με πρώτη την έκθεση αυτή, χάρη στον συγχρωτισμό πολιτών, δημοτικών αρχών, εμπειρογνωμόνων, μηχανικών. Ένα παράδειγμα συν-λειτουργίας.